Instant baza za točeni sladoled PRITCHITTS.
Za prave poznavaoce najkvalitetnijeg soft točenog sladoleda, imamo u ponudi kompletnu gotovu smjesu za brzu pripremu točenog sladoleda, renomiranog Irskog proizvođača PRITCHITTS.
Sprema se veoma lako i jednostavno, a dobijate vrhunski kvalitet soft sladoleda.
Okusi vanila i čokolada.
Pakovanje karton 15kg (6 vrećica x 2,5kg).
Instant baza za sladoled na točenje, priprema se hladnim postupkom mijesanjem sa vodom da se dobije kremast soft sladoled najfinije strukture i ukusa. Koristi se u aparatima za sladoled na tocenje (soft sladoled).
Cijena vrećice 2,5kg – 23,45KM sa PDV-om Comelle ice-cream powder baza za soft sladoled je visoko-kvalitetna sirovina u praškastom stanju koja se rastvara u vodi. Ona je UHT tretirana (termički obrađena, te ne zahtijeva prethodnu pasterizaciju) što znatno olaksava upotrebu. Ne zahtijeva posebne uslove skladistenja i dugotrajna je (18 mjeseci). Proizvodjac je Irska kompanija Pritchitt’s koja posluje u sastavu velikog holdinga Lakeland Diary Sales. Comelle Ice-Cream powder je zastupljen u mnogim renomiranim prehranbenim i trgovinskim lancima u svijetu, a npr. koristi se u najvećem broju McDonald’s i Ikea objekata u Evropi.
Takodje u ponudi imamo sve sto je potrebno za soft točeni sladoled kao i za sladoled na kugle: Aparati za sladoled TAYLOR, baze i paste za sladoled, korneti, topinzi, prelivi, PVC čašice za sladoled, dekorativne bombonice za posipanje itd…
Sve informacije na tel: 055 222 100 / 055 222 101 / 065 512 981 San Marco d.o.o.

Vanilla and Chocolate soft ice cream waffled cone. Dessert and sweet.